Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

En israelers følelsesladde brev til Europa: Når dere støtter Hamas, vil dere komme til å angre på det!

En antisemittisk plakat på en av de mange anti-israelske demonstrasjonene etter Hamas-massakren 7. oktober 2023. (Foto via ynetnews.com)
Dere demonstrerer mot meg på de flotte bytorgene deres i London og Madrid, forherliger barnemordere og folk som halshugger andre, men husk, dere med tykke silikonlepper og fancy designerklær: Den som legger seg til å sove med hunder, våkner opp med lopper.

Denne kommentarartikkelen er skrevet av Alon Goldstein, visepresident for innhold i den israelske mediegruppen Yedioth Aharonoth. Oversatt til norsk av Bertil Knutsen.

Dere prøvde å drepe min bestefar i deres land. Dere slaktet ned foreldrene hans og seks av de åtte søsknene hans. Men han overlevde, flyttet til Israel og skapte en ny familie.

Dere prøvde å drepe min mor. Hun ble født på vei til Israel, og da hun kom til Israel, åpnet dere ild. Hun overlevde fire kriger. Og så fødte hun meg.

Dere prøvde å gjøre slutt på meg. Det første jeg husker, er terroristene på Highway 2, helikoptere på himmelen, og frykten for at de skulle komme hjem til oss. Dere skjøt raketter mot meg da jeg jobbet ved grensen i nord, utløste en bombe mens jeg gikk bortover gaten. Men jeg er fremdeles her, en far til tre barn.

Dere prøvde å skade min lille Omer. Han er ikke åtte år ennå, men han er tvunget til å sove i tilfluktsrommet. Dere skjøt raketter vilkårlig inn i boligområder, sendte de elendige terroristene deres inn i folks soverom. Men Omer skal vokse opp her, og med Guds hjelp vil han gjøre meg til en stolt bestefar.

Dere protesterer mot meg på de flotte bytorgene deres i London og Madrid. Med smilende fjes og tykke silikonlepper, kledd i Zara, vil dere rense verden for jøder. Etter å ha tatt en latte med venner går dere ned på undergrunnen og sveiper forbi bilder av våre kidnappede og myrdede barn. Dere laster opp videoer på TikTok med glitrende gel-negler og sirlige øyenvipper og krever at landet mitt blir tilintetgjort, renset for jøder, fra elven til havet.

Mer enn jeg forakter dere synes jeg synd på barna deres. Dere er et forskrudd produkt av fordommer, falske nyheter og kulturelt forfall. Men jeg, «den evige jøde» som Goebbels kalte oss, husker godt og har tykk hud. Jeg har en reiseveske klar for ethvert tilfelle, jeg sover med skoene på, og jeg stoler ikke på dere. Jeg skal overleve denne runden også.

Men barna deres? Bare fortsett å vifte med disse plakatene, «rens verden for jøder», så vil redslene fra vår Sorte Sabbat [massakren 7. oktober] nå dere også. Bare fortsett å forherlige barnemordere og halshuggere som «frihetskjempere», så vil en dag døtrene deres bli voldtatt for øynene på deres skrekkslagne øyne, og dere vil stå hjelpeløse og se på. Bare fortsett å gi finansiell støtte til folk som oppildner til hat, så vil pengene bli brukt mot dere og finansiere ødeleggelsen av deres hjem.

Dere har åpnet dørene for menneskelige udyr, dere har åpnet hjertene deres for hatets flammer, og de vil brenne dere opp innenfra, fortære dere til ingenting er igjen av den kulturen dere bygget.

Og dere, verdens jøder, kristne, muslimer, hinduer, de ikke-religiøse, de med åpne øyne og hjertet i behold – ikke gi etter for dem. Gi navn til kvinnen som med en eneste plakat krever at et helt folk skal bli tilintetgjort. Gi navn til imamen i moskeen som mot deres historiske fredsverdier oppfordrer sine tilhengere til å forberede seg på dommedag. Finn dem, forfølg dem iherdig, vis dem frem og forvis dem fra landene deres.

Og dere, foraktelige Celtic-fans, dere, den overfladiske Harvard-studenten som bare vet hvordan man skal sitere fra sosiale medier, dere, nazistenes moderne arvinger. Som min bestefar, som min mor, som meg. Min sønn, mitt barnebarn, mitt oldebarn – også de vil spytte på gravene deres.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart