Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

MIFF deltok på Europe-Middle East Forum

Carsten Ovens, leder for ELNET Tyskland, og Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. (Foto: Privat)
5.-6. juni deltok MIFF på en større dialogkonferanse i Berlin.

ELNET, Abraham Accords Institute og MENA 2050 arrangerte i forrige uke en konferanse med europeiske, arabiske og israelske deltakere i Berlin. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, var den eneste representanten fra Norge.

– I Berlin fikk jeg oppleve effekten av Abraham-avtalene. Ulike ledere og akademikere fra en rekke arabiske land satt sammen med israelere for å snakke om en felles fredelig framtid i Midtøsten. Det er for eksempel første gang jeg snakker med en journalist fra Saudi-Arabia på en slik type konferanse, forteller Conrad Myrland.

ELNET er en av de største pro-israelske organisasjonene i sentral-Europa. De siste to årene har MIFF samarbeidet med ELNET om en meningsmåling tatt opp blant parlamentarikere over hele Europa. MIFF har sørget for oversettelse og distribusjon av undersøkelsen i Norge, Danmark og Sverige.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart