Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Iransk soldat vil vende hjem

Knesset har mottatt en forespørsel fra en iransk soldat med jødiske aner, som ber om å få gjennomføre "aliyah" sammen med sin jødiske familie, skriver Yedioth Aharonoth.

I en epost skriver soldaten om hvordan han har tjenestegjort i militæret og om sine jødiske røtter. Mannen hevder foreldrene har blitt muslimer av ren frykt for regimet. Men besteforeldrene hans var jøder og han selv føler seg som jøde. Derfor ber han om hjelp til å kunne vende hjem til Israel. Iraneren ba også om å få tips om hvordan han kan komme seg ut av Iran og sa at hans store drøm var å bo i Israel og studere der. Han skal ha fått beskjed om å oppgi mer detaljer om seg selv, med løfte om at Knesset vil forsøke å hjelpe ham.

– Han ber oss rett og slett om å redde ham, og uttrykker sitt ønske om å returnere til Israel. Den nye virkeligheten i Midtøsten krever at Israel hjelper enhver jøde, hvorhen han er, og akkurat nå behandler vi ham som en jøde. Vi må handle med forsiktighet for å hjelpe spesielt de jødene som kommer til oss fra fiendtlige stater, forklarer Knesset-medlem for Likud Danny Donon. Det var han som mottok eposten. Nå stoler han på at Jewish Agency klarer å løse saken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart