Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

november 4, 2011

Underlig PA-nei fra Litauen

Litauen straffeforfølger sine Holocaust-overlevere, men stemte imot et palestinsk medlemskap i FN. Hvordan er det mulig?

Iransk soldat vil vende hjem

Knesset har mottatt en forespørsel fra en iransk soldat med jødiske aner, som ber om å få gjennomføre «aliyah» sammen med sin jødiske familie, skriver Yedioth Aharonoth.

Egypt kritiserer bosetningsakvititet

Egypts utenriksminister Mohamed Amr fordømte fredag Israels beslutning om å bygge to tusen nye boliger i Øst-Jerusalem og på Vestbredden

Ha’aretz-app lansert

Den israelske avisen Ha’aretz har lansert en engelsk versjon av sin applikasjon for iPhone og Android. Den har blitt «spesialdesignet for å la leserne få øyeblikkelig tilgang på ferske nyheter fra Israel, Midtøsten og den jødiske verden», skriver avisen selv.

Massedemonstrasjon mot Israel i Iran

Tusenvis av iranere protesterte mot Israel og USA i Teheran fredag. De ropte «Død over Amerika» og «Død over Israel» og brant deres flagg, opplyser

USA advarer Gaza-flåten

Det amerikanske utenriksdepartement advarte torsdag den nye skipsflåten på vei mot Gaza-stripen mot å bryte den israelske sjøblokaden. Amerikanske statsborgere ble oppfordret til å ikke delta, skriver Jerusalem Post.

Perry ville støttet Iran-angrep

Den republikanske presidentkandidaten Rick Perry sa torsdag at han ville støttet Israel dersom de valgte å angripe Irans atomfasiliteter.

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart