Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

USA tar avstand fra israelske sanksjoner

USA kritiserer Israels sanksjoner mot PA etter at palestinerne oppnådde fullt medlemskap i UNESCO.

Amerikanernes Midtøsten-utsending, David Hale, og ambassadør Dan Shapiro, fortalte Benjamin Netanyahus medarbeidere at USA er imot at Israel fryser skatteinntektene til de palestinske myndighetene. De skal ha klargjort at amerikanerne ikke er særlig fornøyd med at Israel har bestemt seg for å stanse de månedlige utbetalingene til PA på 600 millioner kroner, som de samler inn på vegne av de palestinske myndighetene.

Pengene brukes blant annet til å betale lønninger til sikkerhetspersonell og offentlige tjenestemenn, opplyser Ha’aretz. Også representanter fra IDF har kritisert Jerusalem for pengestansen, som de mener setter Israels egen sikkerhet i fare. Både USA og Israel har nå fryst overføringene til UNESCO, som en følge av at palestinerne fikk fullt medlemskap i FN-organet under dens generalforsamling mandag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart