Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Dypt bekymret over opptrapping i nord

Mandag oppstod nok en gang kamphandlinger ved Israels nordgrense. Hizbollah-geriljaen utløste en bombe nær en israelsk bulldoser i Shaba-gård området, sør for FNs "blåe linje". Israel svarte med artilleriild og luftangrep de neste tre timene, i følge FN. To libanesiske kvinner ble skadet i angrepene. FNs representant i Sør-Libanon, Staffan de Mistura, uttrykker dyp bekymring over opptrappingen i kampene mellom Hizbollah og Israel. Den israelske regjeringen holder Hizbollah, Iran og Syria ansvarlig for opptrappingen de siste dagene, også av terrorangrepene på Gaza-stripen. – Selvmordsangrepet tirsdag kveld "er nok en hendelse i en serie av bevisste forsøk, satt i stand av Iran og Hizbollah, og støttet av Syria, på å stanse forsoningsprosessen med PA-formann Mahmoud Abbas, sier en kilde som Jerusalem Post gjengir. Samme kilde antyder målrettede likvidasjoner av terrorledere, "både her eller hvor som helst". Israel vet at Hizbollah har infiltrert palestinske sikkerhetsorganisasjoner. Onsdag samler statsminister Ariel Sharon sitt sikkerhetskabinett for å drøfte trusselbildet og eventuelle israelske tiltak.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart