Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ber FN utvise Iran

Irans president Mahmoud Ahmadinejad gikk onsdag inn for å "utslette Israel fra kartet". – Den iranske lederens uttalelse krever et sterkt og klart svar fra det internasjonale samfunnet, mener Israels FN-ambassadør Dan Gillerman. Ingen land som tar til orde for vold og ødeleggelse bør få lov til å være medlem i FN, argumenterer Gillerman. Han ber presidentskapet i Sikkerhetsrådet om å utvise Iran fra FN. Israels visestatsminister Shimon Peres har også tatt til orde for å utvise Iran. FNs generalsekretær Kofi Annan planlegger å besøke Iran "en gang i løpet av de neste ukene". Da vil han sette fredsprosessen i Midtøsten øverst på agendaen, heter det i en uttalelse. Det var under en konferanse som het "Verden uten zionisme" at Ahmadinejad kom med sine uttalelser mot Israel. – En ny bølge av palestinske angrep vil ødlegge Israel, sa Ahmadinejad. Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat har tatt avstand fra den iranske presidentens uttalelser.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart