Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ønsker israelske styrker i FN-tjeneste

FN har bedt Israel om å stille militære avdelinger til internasjonale oppdrag, melder Yedioth Aharonoth. Haiti, Kosovo, Kongo eller Liberia skal være landene hvor utplassering av israelske styrker er mest sannsynlig. I første rekke skal FN ønske israelske helikopterskvadroner. Verdensorganisasjonen er også interessert i å kjøpe israelsk militærutstyr, som nattsyn- og telekommunikasjonsutstyr. FN har omkring 70.000 soldater og polititjenestemenn i internasjonale oppdrag. Landene Pakistan, Bangladesh, India, Nigeria, Etiopia, Nepal, Ghana, Jordan, Sør-Afrika, Senegal, Marokko og Kenya står for 75 prosent av den totale styrken. – Land i den tredje verden er ivrige å sende soldater i FN-tjeneste av økonomiske grunner, skriver Yedioth Aharonoth. Hver FN-soldat skal motta 1.250 amerikanske dollar i måneden fra FN.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart