Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Har fått løfter om 3.500 soldater

Har fått løfter om 3.500 soldater FN har fått løfter om styrkebidrag på til sammen 3.500 soldater til UNIFIL. Bangladesh har tilbudt 2.000 soldater, mens Frankrike, som man forventet skulle stille med den dominerende kontingenten, tilbyr bare 200 nye soldater. Det er bruk for minst 3.500 nye soldater til Sør-Libanon i løpet av ti dager, men det er uklart om landene som har tilbudt styrker kan stille på så kort varsel. – Hvert øyeblikk vi utsetter dette risikerer vi at krigen kan bryte ut igjen, advarer FNs visegeneralsekretær Mark Malloch Brown. Israelske tjenestemenn uttrykker skuffelse fordi det tar så lang tid for FN å mobilisere en forsterket UNIFIL-styrke.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart