Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bekrefter at Israel har opphevet sjøblokaden

En internasjonal marinestyrke er midlertidig satt inn langs Libanons kyst for å hindre nye våpenleveranser til Hizbollah. Marineskipene skal patruljere kysten sammen med den libanesiske marinen inntil en mer permanent UNIFIL-flåte overtar. Israelske marinefartøy har begynt å seile tilbake til sine marinebaser etter en to måneder lang sjøblokade av Libanon. Blokaden ble innledet etter at Hizbollah gjennomførte et uprovosert angrep mot Israel 12. juli. Israel tok kontroll over kysten for å hindre at Hizbollah fikk smugle ut de to kidnappede soldatene. Israel opphevet luftblokaden av Libanon torsdag. Israelske myndigheter har foreløpig ikke offisielt bekreftet at sjøblokaden er opphevet. Miff.no: Libanon


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart