Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil samarbeide om flyktninger fra Sudan

Flyktninger fra Afrika strømmer inn i Israel raskere enn FNs flyktningemedarbeidere klarer å intervjue dem. I følge Jerusalem Post er er det allerede 2.400 afrikanske asylsøkere i landet, og nå strømmer det inn anslagsvis mellom 50 og 60 flyktninger i døgnet. Omkring halvparten av flyktningene kommer fra Sudan. De har tatt seg illegalt over grensen mellom Egypt og Israel, via egyptiske flyktningeleirer. – I samarbeid med FN vil Israel sette en kvote og integrere flyktningene med den samme omsorg som vi integrerte de vitnamesiske flyktningene, sier innenriksminister Meir Sheetrit. Israel tok imot 300 båtflyktninger fra Vietnam. Sheetrit går inn for et gjerde langs grensen mot Egypt som kan stanse strømmen av flyktninger fra det afrikanske kontinent. Innenriksministeren tror de gode rapportene om arbeids- og boforhold i Israel trekker de afrikanske flyktningene. Menneskerettighetsorganisasjoner tror økningen i flyktningestrømmen skyldes volden som flyktninger blir utsatt for i Egypt. I forrige uke ble israelske soldater vitne til at fire afrikanske flyktninger ble drept av egyptiske styrker ved grensen. To av flyktningene ble skutt, og de to andre ble slått ihjel. IDF skal ha videoopptak av hendelsen, men den vil ikke bli frigitt på grunn av "diplomatiske årsaker", i følge soldatene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart