Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Libya stanset fordømmelse av terrormassakren i Jerusalem

Libya stanset torsdag fordømmelse fra FNs sikkerhetsråd av terrorangrepet mot den jødiske bibelskolen i Jerusalem. – De fleste medlemmene av rådet ville fordømme angrepet men Libya blokkerte resolusjonen, sier Dan Gillerman, Israels ambassadør i FN. Libya prøvde å knytte fordømmelse av terrorangrepet opp mot sitt eget resolusjonsforslag som fordømmer Israels operasjoner på Gaza-stripen i forrige uke, forteller Zalmay Khalilzad, USAs ambassadør i FN. Khalilzad er svært kritisk til Libyas holdning. – Man kan ikke sette likhetstegn mellom terror hvor sivile er angrepsmålet og militære operasjoner som har som mål å stanse rakettangrep, mener Khalilzad, i følge Jerusalem Post. FNs generalsekretær Ban Ki-moon har fordømt terrorangrepet i Jerusalem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart