Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

UNIFIL-styrke oppdaget våpenlast, men ble truet bort av Hizbollah

I en rapport fra FNs generalsekretær Ban Ki-Moon blir det for første gang offisielt bekreftet at UNIFIL har stått overfor væpnede Hizbollah-menn sør for Litani-elven i Sør-Libanon. De internasjonale styrkene oppdaget en lastebil med våpen og ammunisjon, men trakk seg tilbake da de ble møtt av væpnede Hizbollah-menn som truet dem med våpen på kloss hold, forteller en israelske regjeringskilde til Ha’aretz. FN-rapporten sier hendelsen fant sted natten mellom 30. og 31. mars. – Dette alvorlige bruddet på FN-resolusjonen er årsak til bekymring, heter det i rapporten fra generalsekretæren. Resolusjon 1701 forbyr Hizbollah å operere sør for Litani-elven. Hendelsen ble ikke rapportert i media.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart