Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Våpen strømmer fritt inn til Hizbollah

Libanons østlige grense mot Syria er vidåpen for våpensmugling, i følge en rapport som ble levert til FNs generalsekretær Ban Ki-moon mandag. Til tross for løfter både fra Libanon og Syria, er ikke situasjonen på grensen forbedret noe det siste året. Konklusjonen fra rapporten i juni 2007 blir gjentatt: Syria og Libanon gjør ingenting for å stanse våpensmugling til Hizbollah over deres felles grense. I Libanons havner og flyplasser er situasjonen litt bedre, men ikke tilfredsstillende, heter det i FN-rapporten.. Hizbollah har både flere og bedre våpen enn det de hadde før krigen i 2006, mener israelsk etterretning. I tillegg har Hizbollah de siste månedene bygd et nettverk av avanserte, underjordiske bunkerser i omkring 150 landsbyer i det sørlige Libanon, skriver Barak Ravid og Yoav Stern i Ha’aretz. Bunkersene kan skjule omkring 15 terrorister, pluss raketter og rakettramper. – Verken FN-styrkene i Libanon eller den libanesiske hæren har gjort noe som helst for å stanse konstruksjonen av disse bunkersene, skriver de to israelske journalistene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart