Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jonathan Turner kjemper for at Israel får rettferdig behandling i Den internasjonale domstolen

Jonathan Turner (UKLFI) og Conrad Myrland (MIFF) i direktesending 5. oktober 2023.
- Med Israel for fred er en «superb» organisasjon, og et eksempel for andre Israel-organisasjoner over hele verden, sier Jonathan Turner.

I desember 2022 vedtok FNs generalforsamling å henvise Israel-Palestina-konflikten til Den internasjonale domstolen. Som grunnlag for arbeidet har FNs generalssekretær sendt 29.000 sider med dokumenter relatert til Israel fra 1967.

– Denne dokumentasjonen er svært lite troverdig og et produkt av FNs langvarige anti-israelske holdning, sier Jonathan Turner, daglig leder i UK Lawyers for Israel (UKLFI). Sammen med The European Leadership Network (ELNET) har UKLFI sendt et 40 siders brev til Den internasjonale domstolen hvor de blant annet kritiserer ordlyden i FN-resolusjonen og gir dommerne en innføring i folkeretten tilknyttet Israels kontroll av Judea og Samaria og Øst-Jerusalem.

Torsdag 5. oktober deltok Jonathan Turner i direktesending hos MIFF, hvor han forklarte mer om brevet og svarte på spørsmål fra seerne.

– Direktesendingen var svært verdifull, fordi den ga en god leksjon i hvordan man argumenterer for Israel med juridiske argumenter. Det var meget spennende å høres Turners argumenter, kommenterer Rika Greenberg, daglig leder i MIFF Danmark.

Se, lik og del!


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart