Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Hackergruppen Anonymous sitt banner for aksjonen #OpIsrael (Foto: Anonymous)
Hackergruppen Anonymous sitt banner for aksjonen #OpIsrael (Foto: Anonymous)

Cyberangrep mot Israel denne uken

Et "enormt" cyberangrep mot de ledende nettsidene i Israel er planlagt å skje denne uken. Hackegruppen Anonymous står bak.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En stor anti-israelsk hackeraksjon blir gjennomført senere denne uken, som kalles #OpIsrael. Hacktivist-gruppen Anonymous ønsker å ramme landets 100 største nettsider, særlig gjelder det sidene til banker, kredittkortselskaper og kommunikasjonsselskaper.

Aksjonen skal finne sted søndag 7. april – samme dag som Israel innleder sin årlige Minnedag for Holocaust.

– Det blir den største operasjonen som noen gang er gjennomført mot et land. Det blir stort, forklarer aksjonsleder «Mauritania Attacker».

Sist uke lyktes Anonymous og andre hackegrupper med å komme seg inn på Mossads servere. De stjal  informasjon om 34.000 personer tilknyttet den israelske etterretningsorganisasjonen, melder Times of Israel.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart