Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Dødsraten doblet i syrisk borgerkrig

Faksmile fra Aftenposten 8. mars 2014.
Faksmile fra Aftenposten 8. mars 2014.
På 40 dager blir det nå drept like mange syrere i borgerkrigen som israelere og palestinere i deres innbyrdes konflikt de siste 27 årene.

Lørdag 8. mars hadde journalist Kristin Solberg i Aftenposten en svært interessant og grundig reportasje om den syriske borgerkrigen. Her deler hun følgende opplysninger om dødstall i konflikten.

«FN har slutte å telle drepte syrere, fordi informasjonen er vanskelig å verifisere. Menneskrettighetsorganisasjonen Syrian Observatory for Human Rights opplyste nylig at minst 140.000 personer er drept i krigen. (…)

For tiden drepes 242 syrere daglig, flere enn noen gang tidligere…»

242 daglig tilsvarer 7500 på én måned, 90.000 på ett år. Dersom tallene stemmer, er dødsraten nå doblet i forhold til de første tre årene av borgerkrigen, hvor gjennomsnittet er rundt 46.000 drepte årlig.

 

Tallene i perspektiv

Til sammenligning er drøyt 8000 palestinere og drøyt 1500 israelere drept i deres innbyrdes konflikt de siste 26 årene,.

Fra og med i dag, og frem til påsken er slutt om 40 dager, vil like mange syrere være drept som mennesker i konflikten mellom Israel og palestinerne siden den første intifadaen startet på slutten av 1987.

Dersom du mener Israels forsvarskriger blir dekket ulikt alle andre kriger i verden, er det på tide du blir medlem av Med Israel for fred og står sammen med oss i protest mot denne uretten!

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart