Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Ben-Dror Yemini. (Foto: MIFF)
Ben-Dror Yemini. (Foto: MIFF)

– Rasisme å holde muslimske land til lavere standard

En venstreorientert student avviste Ben-Dror Yeminis sammenligninger av Israel med naboene og innvendte at han forventer en høyere standard av Israel. Hva sier din muslimske venninne til å bli holdt til en lavere standard enn andre, svarte den israelske journalisten (bildet).

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

I begynnelsen av desember var den israelske journalisten Ben-Dror Yemini på besøk i Norge. Han ble blant annet intervjuet av NRK Urix. Yemini hadde også et møte med ledere i Med Israel for fred (MIFF). MIFF har publisert 14 klipp fra samtalen på vår YouTube-kanal.

Ben-Dror Yeminis historie om studenten og rasismen mot muslimske land finner du i videoen «Holding Muslim countries to a lower standard is racism«. Hør spesielt fra 05.50.

I 2012 var Ben-Dror Yemini foredragsholder på MIFFs landsmøte i Sandnes. Hans foredrag om Israels opprettelse og palestinske flyktninger er sett over 3600 ganger på YouTube. Foredraget om fred og menneskerettigheter er sett over 1200 ganger.

Her følger alle opptakene med Ben-Dror Yemini fra desember 2014.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart