Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Khomeini ønsker «god jul»

Khomeinis veier var uransakelige. Blant merkene med martyrer og anklager lyser en skikkelse på et merke fra 1982. Lenkede hender søker hjelp hos skikkelsen, den rettferdige dommeren (symbolisert ved en vekt): LOVPRISNING AV KRISTI FØDSEL. Er dette en julehilsen til Irans og verdens kristne?

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

 

Foran kameraene til vestlig fjernsyn holdt Khomeini i 1984 en tale, der han påpekte at de kristne hevder Kristus ”sa at man skulle vende det andre kinnet til når man blir slått. Men det er bare en løgn. Jesus sa ikke det. Jesus Kristus ville ikke gjøre en slik feil. Hvis han fikk anledning, ville han gjøre det samme som Moses gjorde mot farao.

Merket innebærer altså ikke noe anerkjennelse av kristendommens Kristus. Jesus, i Koranen kalt Isa, var sønn av jomfru Mirjam, søsteren til Moses. Han var kun en profet, mindre enn Muhammed. Han ble ikke korsfestet, men ble tatt opp til himmelen. I de siste tider skal han komme igjen til Jerusalem, ødelegge synagogene, drepe antikrist og alle kristne som ikke tror på ham. Så skal han (som muslim) styre i 40 år, dø og bli gravlagt i Medina ved siden av Muhammed.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart