Åpen uenighet i regjeringen

De israelske forsvarsstyrkene ødela i forrige uke til sammen 21 tomme bygninger i Rafah, sør på Gaza-stripen. Slik er den offisielle israelske versjonen som forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer serverte på regjeringsmøtet søndag, etter at Peres åpent hadde kritisert IDF for aksjonene. De palestinske myndigheter mener tallet på ødelagte bygninger er 58, og opplyser at 500 mennesker har blitt husløse etter de israelske gjengjeldelsesaksjonene. Ben-Eliezer sier operasjonene var et svar på daglige skyteangrep på israelske styrker i området, og en del av arbeidet med å stanse våpensmugling fra Egypt til Gaza gjennom et sinnrikt underjordisk tunnelsystem. De ødelagte bygningene var over inngangen til slike tunneler, hevder forsvarsministeren.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart