Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hamas drepte israelsk soldat

Terrororganisasjonen Hamas har påtatt seg ansvaret for drapet på sersjant Kevin Cohen (19) på Gaza-stripen tirsdag. Natt til tirsdag var det intense skuddvekslinger mellom israelske og palestinske styrker. Alle de store palestinske terrororganisasjonene nekter å gi opp sine angrep mot Israel, og Yassir Arafats egen Fatah-organisasjon truer med "massive angrep" i de nærmeste dagene. Israelske soldater rykket tirsdag morgen inn i en flyktningleir i byen Tulkarm på Vestbredden, på jakt etter terrormistenkte palestinere, melder NTB. En palestinsk tenåring ble også drept på Gaza-stripen tirsdag Volden fortsetter altså nå med full styrke, og det er ventet et oppvask-møte i regjeringen Sharon onsdag, etter at de mest høyreorienterte ministerne reagerer på forhandlingene mellom partene som fortsetter. I løpet av dagen onsdag er det ventet at den israelske generalmajoren Moshe Kaplinsky skal møte den palestinske generalen Haj Ismail Jabber for å drøfte en israelsk tilbaketrekning også fra Hebron.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart