Hamas drepte israelsk soldat

Terrororganisasjonen Hamas har påtatt seg ansvaret for drapet på sersjant Kevin Cohen (19) på Gaza-stripen tirsdag. Natt til tirsdag var det intense skuddvekslinger mellom israelske og palestinske styrker. Alle de store palestinske terrororganisasjonene nekter å gi opp sine angrep mot Israel, og Yassir Arafats egen Fatah-organisasjon truer med "massive angrep" i de nærmeste dagene. Israelske soldater rykket tirsdag morgen inn i en flyktningleir i byen Tulkarm på Vestbredden, på jakt etter terrormistenkte palestinere, melder NTB. En palestinsk tenåring ble også drept på Gaza-stripen tirsdag Volden fortsetter altså nå med full styrke, og det er ventet et oppvask-møte i regjeringen Sharon onsdag, etter at de mest høyreorienterte ministerne reagerer på forhandlingene mellom partene som fortsetter. I løpet av dagen onsdag er det ventet at den israelske generalmajoren Moshe Kaplinsky skal møte den palestinske generalen Haj Ismail Jabber for å drøfte en israelsk tilbaketrekning også fra Hebron.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart