Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Amerikansk fredsaktivist drept av IDF-bulldoser

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Den 23-årige amerikanske jenta Rachel Corrie ble drept da en israelsk bulldoser kjørte over henne på Gaza-stripen søndag. IDF kaller hendelsen en "ulykke". Corrie prøvde å stanse de israelske styrkene i å rasere boliger i flyktningeleiren Rafah sør på Gaza-stripen sammen med en gruppe av engelske og amerikanske fredsaktivister. – Vi har å gjøre med en gruppe protestanter som opptrer veldig ansvarsløst, som setter alle i fare, sier en talsmann for IDF. De israelske styrkene gjennomførte tunnel- og minerydnings-operasjoner. Fem palestinere ble drept og 12 skadet tidlig mandag morgen, etter at israelske styrker gikk inn i flyktningeleiren Nusseirat sentralt på Gaza-stripen. Det opplyser palestinske vitner til Ha’aretz. På Vestbredden har IDF arrestert den palestinske politikeren Hussam Khader fra flyktningeleiren Balata nær Nablus. Khader er tilknyttet Yassir Arafats Fatah-bevegelse.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart