Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Amerikansk fredsaktivist drept av IDF-bulldoser

Den 23-årige amerikanske jenta Rachel Corrie ble drept da en israelsk bulldoser kjørte over henne på Gaza-stripen søndag. IDF kaller hendelsen en "ulykke". Corrie prøvde å stanse de israelske styrkene i å rasere boliger i flyktningeleiren Rafah sør på Gaza-stripen sammen med en gruppe av engelske og amerikanske fredsaktivister. – Vi har å gjøre med en gruppe protestanter som opptrer veldig ansvarsløst, som setter alle i fare, sier en talsmann for IDF. De israelske styrkene gjennomførte tunnel- og minerydnings-operasjoner. Fem palestinere ble drept og 12 skadet tidlig mandag morgen, etter at israelske styrker gikk inn i flyktningeleiren Nusseirat sentralt på Gaza-stripen. Det opplyser palestinske vitner til Ha’aretz. På Vestbredden har IDF arrestert den palestinske politikeren Hussam Khader fra flyktningeleiren Balata nær Nablus. Khader er tilknyttet Yassir Arafats Fatah-bevegelse.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart