Fire militante palestinere drept

Fire palestinere (alle væpnede) har blitt drept i Gaza og på Vestbredden i løpet av de siste dagene. Utenfor Betlehem ble en 16-åring drept da han prøvde å kaste en brannbombe på israelere ved Rakels grav. En 19-åring ble drept under operasjonen i Rafah da han forsøkte å kaste en bombe på soldater.
Natt til lørdag oppdaget soldater to mistenkelige personer rett ved sikkerhetsgjerdet rundt Gaza-stripen. De åpnet ild, og den ene ble truffet. Da det ble lyst ble det funnet to bomber, hver på 30 kg, ved den døde kroppen. Palestinere har identifisert terroristen som Ahmed Shahin (25). Fredag morgen skjøt soldater en væpnet palestiner på veien mellom Karni og Netzarim. Han ble identifisert som Rami al-Rahim (27). (04.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart