Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Avslører palestinsk propaganda

I følge brigader Shmuel Zakai, som er divisjonssjef for IDF i Gaza, har de israelske styrkene bevisst ødelagt fem byninger og drept 40 terrorister siden anti-terror operasjonen startet mandag 17. mai. Palestinske kilder, som mener antallet ødelagte byninger er langt høyere, har ifølge Zakai vist frem bilder av bygninger som er ødelagt tidligere i løpet av den snart fire år gamle intifadaen, og hevdet det var et resultat av denne ukens aksjon.
– Palestinernes rapporter om husødeleggelser er «en godt oljet propagandamaskin, sier Zakai. IDF-offiseren sier også at palestinere i Rafah ikke har lidd av sult. I de tilfellene hvor vann og elektrisitet har blitt borte, har israelsk personell straks startet å reparere skaden.
Mange av husene som er ødelagt i Rafah de siste dagene, skyldes eksplosjoner av kraftige bomber og miner som palestinske terrorister har utplassert i hus før IDF kom for å gjennomsøke området. Utplasserte miner er også Gaza-kommandantens begrunnelse for at IDF har sett seg nødt til å bulldosere veier før infanterisoldater har rykket frem. (22.05)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart