Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Omfattende IDF-operasjon på gang

Israelske styrker svarer på de siste dagenes dødelige angrep med målrettede aksjoner mot terrornettverket til Hamas på Gaza-stripen. Tidlig tirsdag rullet bulldosere og stridsvogner inn i de nordlige områdene. Like etter midnatt hadde israelske helikopter skutt tre raketter mot en 16-etasjers bygning på Gaza-stripen. To mennesker skal ha blitt skadet i det som var et angrep mot et mediasenter tilknyttet Hamas.
– Dette var et kommunikasjonssenter som stod i konstant kontakt med terrorister, og som meldte Hamas sine terrorangrep, opplyser den israelske hæren.
Mandag kveld ødela IDF to tomme bygninger på åtte etasjer i flyktningeleiren Khan Yunis på Gaza-stripen. Tiltaket ble bestemt i et møte mellom statsminister Ariel Sharon og sikkerhetssjefer. Bygningene ble ødelagt, etter at IDF oppdaget en ventilasjonssjakt mellom bygningene. Sjakten settes i forbindelse med tunnel-angrepet som drepte en israelsk offiser søndag kveld. (29.06.04)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart