Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF utvider operasjon for å stanse terror-raketter

Israelske forsvarsstyrker rykket natt til onsdag flere hundre meter vestover, i det som er en utvidelse av operasjonen "Frontskjold" på Gaza-stripen. Hensikten er å hindre palestinske terrorgrupper å skyte Kassam-raketter mot den israelske byen Sderot. Operasjonen har pågått omlag to måneder. Den maksimale rekkevidden som er registrert for en Kassam-rakett er 9,5 kilometer. IDF har nå inntatt posisjoner vest for Salah al-Din veien, som er omkring 8,3 kilometer vest for de vestligste delene av Sderot. Erfaringen viser at treffprosenten blir dårligere for raketter som skytes opp mot maksimal rekkevidde. Etter nattens fremrykning står IDF like i utkanten av flyktningeleiren Jebalya, som er en av de tettest befolkede områder i verden. De palestinske terroristene har den senere tid brukt disse sivile områdene som utskytningssted for raketter. – Terroristene bruker uskyldige sivile på en kynisk måte, og skyter [raketter] ut fra boligområder, sier en IDF-offiser til Ma’ariv. En eventuell IDF-operasjon i Jebalya blir karakterisert som "en elefant i en porselensbutikk", av en offiser.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart