Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

To Hamas-medlemmer drept i rakettangrep

Israelske raketter slo mandag kveld ned i en palestinsk pick-up og drepte to Hamas-medlemmer. I følge IDF var de to mennene på vei for å skyte Kassam-raketter inn i Israel. Fem palestinere som stod i nærheten av eksplosjonen ble skadet i angrepet, blant disse var også barn. Israel har trappet opp sine målrettede likvidasjoner mot palestinske terrorister på Gaza-stripen. Hensikten er å stanse beskytningen av Kassam-raketter mot sivile israelske mål. Innbyggerne i Sderot, byen som er hardest rammet av palestinske terrororganisasjoner, krever at flere harde virkemidler blir tatt i bruk. Avkutting av strømforsyningen og telefonforbindelsen til Gaza-stripen nevnes som eksempler i en artikkel i Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart