Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

CNN-produsent kidnappet

Væpnede palestinske menn kidnappet mandag en israelsk-arabisk journalist og oversetter som jobber for nyhetskanalen CNN. Druseren Riad Ali Ghanem (40) fra Galilea ble tatt da han satt i en drosjebil i Gaza by sammen med to kolleger. Gjerningsmennene har foreløpig ikke gjort seg til kjenne, og har ikke fremsatt krav. Israelske og palestinske myndigheter arbeider for å få journalisten frigitt, skriver Ha’aretz. – Ghanem er en veteranjournalist av høyeste integritet, sier CNN president Jim Walton. Den kidnappede journalisten var blant de få druserne som ikke tjenestgjorde i IDF. I følge en venn definerte Ghanem seg først og fremst som en arabisk nasjonalist, og deretter som druser. – Han var overhodet ikke identifisert med "establishment" i Israel, sier vennen Gil Sedan. Hamas har bedt om at journalisten blir frigitt. I sin pressemelding sier terrororganisasjonen at "journalister hjelper palestinerne med å nå deres mål".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart