Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

En kvinne og to soldater skutt og drept

Skolelæreren Shulamit Batito (36) ble drept av palestinske terrorister da hun var på joggetur mellom to israelske bosetninger på Gaza-stripen torsdag. Foreløpige undersøkelser viser at terroristene prøvde å ta med seg kvinnens døde kropp, skriver Ha’aretz. Israelske soldater kom imidlertid til stedet og åpnet ild mot angriperne. Sanitetsmannen Victor Ariel (20) prøvde å gi kvinnen medisinsk hjelp for å redde livet hennes, da terroristene kastet en håndgranat på ham slik at også han ble drept. De israelske soldatene drepte de to terroristene som stod bak angrepet. En av dem bar på en bombe eller et magebelte med eksplosiver. I en annen hendelse ble den israelske soldaten Gilad Fisher drept i et palestinsk angrep mot en israelsk stilling i nærheten av Beit Hanun. En annen israelsk soldat ble alvorlig skadet i angrepet. Hamas har tatt på seg ansvaret for angrepet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart