Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel avslutter aksjon

Fredag kveld avsluttet israelske styrker sin operasjon mot Kassam-terroristene nord på Gaza-stripen. IDF trakk seg ut av Jabalya, Beit Lahia og Beit Hanun. Noen styrker har inntatt stillinger på bakketopper i området, omkring en kilometer inne i Gaza-stripen. Hamas tar den israelske tilbaketrekningen som en seier, og "et alvorlig nederlag for fienden". Terrororganisasjonen mener Israel ikke har klart å stanse utskytning av Kassam-raketter fra Gaza-stripen inn mot mål i Israel. I følge IDFs statistikk ble 138 palestinere drept under Gaza-operasjonen de siste ukene. Av disse var omkring 80 væpnede menn, blant dem 50 fra Hamas. Ti av de drepte var barn under 14 år. Den israelske hæren har ikke fått avklart hvor mange av de siste 48 drepte som var sivile. Statsminister Ahmed Qureia sier 140 mennesker ble drept. I følge det palestinske senter for menneskerettigheter ble 80 hus ødelagt under operasjonen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart