Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Titusenvis hyllet Abbas i Rafah

Flere titalls væpnede palestinere ønsket PLO-leder Mahmoud Abbas hjertelig velkommen til Rafah lørdag. Sammen med titusenvis av palestinere ble 40-årsdagen for Fatahs første angrep mot Israel feiret. 1. januar 1965 utløste Fatah-menn en bombe ved et israelsk vanntårn. – Rafah lider under undertrykkelse og okkupasjon, men byen vil ikke bli nedkjempet og ydmykhet. Den vil ikke gi opp før etter seieren – når en uavhengig palestinsk stat med Jerusalem som hovedstad er dannet, sa Abbas til den jublende mengden. Selv om Abbas taler mot vold og snakker om en forhandlingsløsning med Israel, har han de siste dagene opptrådt offentlig sammen med væpnede grupper, påpeker Ha’aretz. Abbas lovpriste Yasser Arafat flere ganger under sin tale. – Vi vil fortsette revolusjonen til palestinske gutter og jenter kan vifte med det palestinske flagg over murene og minaretene i Jerusalem, sa Abbas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart