Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Litt økning i angrep etter helgen

Volden på Gaza-stripen ser ut til å ha økt litt sammenlignet med situasjonen i helgen, skriver Jerusalem Post mandag morgen. At listen over palestinske angrep betegnes som "en liten økning", understreker hvor omfattende kamper som foregikk på Gaza-stripen bare for en uke siden. I helgen var det relativt rolig, etter at de palestinske selvstyremyndighetene utplasserte omkring 2000 politimenn for å stanse beskytningen av israelske mål. Jerusalem Post rapporterer om følgende angrep mot israelske mål søndag og mandag: En granat er skutt mot en IDF-stilling i nærheten av Neveh Dekalim. I nærheten av Moshav Katif ble flere bygninger skadet da en veibombe ble utløst nær en israelsk stridsvogn mandag morgen. I Kfar Darom ble det skutt en anti-stridsvogn rakett mot en IDF-stilling. En konvoi med sivile kjøretøy ble skutt på i nærheten av Netzarim.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart