Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

En militant palestiner drept

En IDF-styrke besvarte ildgivning mot tre palestinske menn som begynte å skyte på soldatene nær bosetningen Morag i den sørlige delen av Gaza onsdag kveld, melder Yedioth Aharonoth. Al-Quds, den militære vingen i Islamsk Jihad, sier at 20 år gamle Ahmed Shihab fra Khan Yunis ble drept i sammenstøtet. Videre hevder de at en av de andre palestinerne i sammenstøtet ble alvorlig skadet, mens den tredje slapp unna. Fra IDF meldes det ikke om skader. Tidligere på dagen arresterte den israelske hæren en 17 år gammel palestiner fra Kafin på Vestbredden. Tenåringen bar på to eksplosiver og en kniv, og ble stoppet ved kontrollposten sørvest for Jenin. Bombene ble detonert gjennom en kontrollert eksplosjon, og unggutten sitter i avhør hos sikkerhetsstyrkene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart