Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Våpen i gatene som aldri før

Bare offisielle sikkerhetsstyrker har lov til å bære våpen offentlig i de palestinske områdene. – Ironisk nok har ukontrollerte våpen i gatebildet økt kraftig etter at PA-formann Mahmoud Abbas innførte forbudet, skriver Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Situasjonen er spesielt ute av kontroll på Gaza-stripen, og har forsterket seg ytterligere etter at PA-formann Mahmoud Abbas flyttet kontoret sitt hit før tilbaketrekningen. – De siste ukene har tusenvis av væpnede menn, tilknyttet flere ulike palestinske grupper, hatt daglige marsjer og "pressekonferanser" i Gaza by, skriver Toameh. De palestinske sikkerhetsstyrkene har ikke gjort noe for å stanse fenomenet. – Selv da hundrevis av misfornøyde, væpnede Fatah-menn angrep den palestinske parlamentsbygningen stod bare sikkerhetsstyrkene og så på.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart