Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Egypt-grensen ute av kontroll

Onsdag sprengte Hamas-menn en mur langs grensen mellom Gaza og Egypt ved Rafah. Dermed er det enda lettere for palestinere å foreta ukontrollerte grensekrysninger, skriver Jerusalem Post. Palestinsk politi grep ikke inn, skriver Ha’aretz. Israel krever at Egypt og de palestinske myndighetene griper inn umiddelbart, men trafikken har foregått siden mandag morgen. Jerusalem Post rapporterer om tusenvis av ukontrollerte grensekrysninger. Tirsdag kom de første ubekreftede meldingene om at våpen og narkotika er tatt inn på Gaza-stripen over den åpne grensen. Tidligere har det vært utstrakt smugling av våpen gjennom tunneller i området. Forsvarsminister Shaul Mofaz har bedt USAs ambassadør Dan Kurtzer om å gripe inn i saken, opplyser kilder i Forsvarsdepartementet. Etter avtale med Israel har Egypt utplassert 750 nye grensevakter mot Gaza-stripen. Lederen for Knessets forsvars- og utenrikskomite, Yuval Steinitz (Likud), var imot å svekke demilitariseringen av Sinai på denne måten. "Nå gir Egypt oss en åpen grense for våpensmuglere til gjengjeld", sier en oppbrakt Steinitz. – Det er ufattelig at Egypt som en suveren stat ikke kontrollerer sine grenser, sier Amos Gilad som er rådgiver til forsvarsministeren.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart