Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tusenvis av Hamas-soldater viste seg frem

Fredag ettermiddag marsjerte tusenvis av maskerte Hamas-soldater i formasjon gjennom den forlatte jødisk bosetningen Neve Dekalim på Gaza-stripen, skriver Jerusalem Post. Det ble skutt med maskingevær i luften, og Kassam-raketter ble vist frem. Hamas-bilene kjørte over et israelsk flagg. Den islamske terrororganisasjonen viser stadig større styrke, og er en stor utfordring for PA-formann Mahmoud Abbas. En delegasjon fra Egypts Muslimske brorskap deltok i feiringen Hamas arrangerte fredag. Langs grensen mot Egypt skal Hamas-soldater ha inntatt "militær liknende posisjoner", rapporterer den israelske tv-kanalen Channel 2. PA er undre sterkt internasjonalt press for å avvæpne Hamas og de andre terrororganisasjonene. Hamas på sin side varsler oppbygging av våpenarsenalet. "Vi vil øke produksjonskapasiteten og innkjøp av våpen", sier Fathi Hamad, en Hamas-kommandant nord på Gaza-stripen. Israel frykter Hamas vil utnytte den åpne grensen mot Egypt til å infiltrere Israel med terrorister gjennom Sinai. Israels grensekontroll mot Egypt på Sinai-halvøya er langt i fra så omfattende som mot Gaza-stripen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart