Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF på god vei ut

Israelske styrker avsluttet evakueringen av de militære basene og kontrollpostene på Gaza-stripen fredag morgen, skriver Ha’aretz. Det er ventet at alle styrker vil være ut av området innen tirsdag. Fredag ble kontrollstasjonen ved Erez-krysningen sprengt i luften. I Sderot fryktet innbyggerne at eksplosjonen var forårsaket av et nytt palestinsk rakettangrep. IDF har også ødelagt broen "Mor", som knyttet Kissufim sammen med bosetningene i Gush Katif. Den eneste militære bygningen som står igjen skal være divisjonshovedkvarteret. Dette skal overføres til palestinske myndigheter. Søndag overtar 750 egyptiske politmenn kontrollen over Philadelphi-korridoren langs grensen mellom Gaza og Egypt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart