Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Dødstall har steget til minst 19

Dødstallet etter eksplosjonen i Gaza by fredag ettermiddag fortsetter å stige. Lørdag morgen rapporterer palestinske myndigheter at 19 personer ble drept og 85 skadet. Sykehuskilder i Gaza by sier minst 10 mennesker ble drept, skriver Yedioth Aharonoth. I følge øyenvitner ble eksplosjonen utløst inne i et kjøretøy som fraktet Kassam-raketter, opplyser PAs sikkerhetsmyndigheter. Årsaken var sannsynligvis feil behandling av eksplosivene. Hamas fortsetter å beskylde Israel for eksplosjonen, og sier den ble utløst av en israelsk rakett. IDF benekter at Israel var involvert. Eksplosjonen kom under en Hamas-demonstrasjon, hvor militante Hamas-medlemmer viste frem sine våpen. Blant de drepte er to barn og flere Hamas-soldater. Det ble tidligere meldt at en av topplederne for den militære fløyen i Hamas, Ahmed Randur, var blant de drepte i eksplosjonen. Nå heter det at Randur ble skadet. Hans tilstand skal være uavklart.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart