Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

IDF drepte Jihad-leder i rakettangrep

Sjeik Muhammad Khalil ble drept i et israelsk rakettangrep i Gaza by søndag kveld. Khalil var ansvarlig for en rekke angrep mot israelere, blant annet drapene på en gravid kvinne og hennes fire barn. Han stod også bak to angrep mot IDF-soldater hvor sju personer ble drept. I følge Yedioth Aharonoth startet Khalil sin terrorkarriere i januar 2001. Han var en av de militære topplederne til Islamsk Hellig krig på Gaza-stripen. Khalils livvakt ble også drept i rakettangrepet, som ble rettet mot bilen de to palestinerne kjørte i. Søndag ble det ikke skutt flere Kassam-raketter inn i Israel, men nyhetsbyrået AP rapporterer at palestinske terrorister skjøt en granat inn i israelsk område, skriver Jerusalem Post. Hamas-leder Mahmoud Zahar varslet en pause i Kassam-angrepene søndag, for å "bevare atmosfæren av feiring etter seieren over okkupasjonen". Etter likvidasjonen av Khalil sier Jihad-lederen Mohammed al-Hindi: "Det er ikke noe snakk om en våpenhvile, nå er det bare snakk om krig." – Hevnen vil komme dypt inne i zionist-fiendens territorium, truet en annen Jihad-kilde som gjengis av Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart