Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

To «medløpere for Israel» kidnappet

En nyopprettet væpnet fløy av Fatah-bevegelsen kidnappet to palestinere på Gaza-stripen tirsdag. Mennene er mistenkt for å være "medløpere for Israel". Det er et nytt eksempel på lovløsheten som hersker i området etter at israelske styrker trakk seg tilbake i forrige måned, skriver Yedioth Aharonoth. – Vi har gjennomført kidnapping og forhør etter at de palestinske myndighetene ikke fulgte vår oppfordring til å gjøre det, sier Abu Anan, talsmann for gruppen "Stormridderne" (The Knights of The Tempest). Tidligere har væpnede palestinske grupper likvidert flere palestinere mistenkt for å være informanter for Israel. PA har også henrettet palestinere som er dømt for samarbeid med israelske sikkerhetsstyrker.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart