Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Milits skjøt to nye Kassam-raketter

Fredag ettermiddag skjøt palestinske militssoldater to nye raketter mot israelske mål langs den nordlige grensen til Gaza-stripen. En av rakettene landet på et åpent område mellom kibbutzene Karmia og Zikim, den andre landet i palestinsk område, skriver Jerusalem Post. Kort tid senere svarte Israel med rakettangrep mot angriperne. Et medlem av Al Aqsa Martyrbrigade, Majid Natat (28), ble drept da en rakett traff bilen hans, melder israelske medier. Bilen skal ha blitt brukt til å frakte militssoldatene. De israelske rakettangrepene var en del av en militær offensiv mot palestinske terrororganisasjoner etter terrorangrepet i Hadera onsdag. Fem israelere ble skadet og 20 såret. Torsdag ble en Jihad-leder og seks andre palestinere drept i et israelsk rakettangrep. Palestinerne hevder at fem av de drepte var sivile. – Operasjonen [mot terrororganisasjonene på Gaza-stripen] vil fortsette, og hvis det er nødvendig kan det være aktuelt å ta i bruk bakkestyrker, sier en sentral militær kilde til Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart