Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

To militante palestinere drept

Israelske luftstyrker angrep en bil med to militante palestinere i Jabalya på Gaza-stripen tirsdag ettermiddag. Minst ti personer som var i nærheten ble skadet. De to drepte var seniorterrorister fra Fatah og Hamas. Hovedmålet for aksjonen var Hassan Al-Madhoun (32), som har ledet terrorgruppen Al Aqsa Martyrbrigader nord på Gaza-stripen. I følge israelske sikkerhetsstyrker har Madhoun stått bak dødelige terrorangrep i Ashdod havn og grensestasjonen Karni. I Ashdod ble ti israelere drept i år 2004. Den andre militante palestineren som ble drept var Hamas-terroristen Fawzi Abu al-Kera (37). I følge militæranalytikeren Amos Harel i Ha’aretz kom identiteten til Hamas-mannen "som en overraskelse på den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet". – Etter drapet på al-Kera er det spørsmål om Hamas vil fortsette med å være like tilbakeholdne som de har vært de siste månedene, skriver Harel. Flere væpnede palestinske grupper lover en blodig hevn etter den målrettede likvidasjonen tirsdag. – Dette er en åpen krig, sier en talsmann for Hamas, Mushir al-Masri. En talsmann for Al Aqsa-gruppen sier "hevnen vil være i samsvar med størrelsen på ugjerningen". Israel ser seg nødt til å likvidere terrorledere fordi de palestinske myndighetene ikke arresterer dem, til tross for at deres identitet er kjent.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart