Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinsk milits skjøt granater mot israelsk moshav

En israeler ble lettere skadet og fem behandlet for sjokk etter at granter slo ned i moshaven Netiv Ha’asara nord for Gaza-stripen onsdag kveld. Et kjøretøy, et bolighus og elektrisitetsforsyningen til jordbrukskollektivet ble også rammet. Beskytningen stanset etter at israelsk artilleri svarte med å bombardere utskytningsområdet. De siste tre årene har over hundre granater blitt skutt mot Netiv Ha’asara. For tre måneder siden ble en 22 år gammel innbygger drept i et granatangrep. Yedioth Aharonoth skriver om en 18 år gammel jente som ble "reddet ved et mirakel" onsdag kveld. Nufar Margalit satt på PC-rommet da alarmen gikk første gang. Først gikk hun i tilfluktsrommet, men gikk tilbake til PCen for å finne ut hva som skjedde. – Da gikk alarmen igjen, og jeg vendte tilbake til tilfluktsrommet. Tre sekund senere, før jeg hadde kommet meg til bomberommet, traff granaten PC-rommet og laget hull i taket, forteller tenåringsjenten. Etterpå skalv og gråt hun. – Heldigvis medførte angrepet bare skade på materielle ting, sier hun.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart