Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinsk milits skjøt nye Kassam-raketter

Etter to uker med relativ ro mot Gaza-stripen, skjøt palestinske militsgrupper igjen Kassam-raketter mot israelske mål mandag. En rakett landet på en åpen slette utenfor et israelsk tettsted ved den sørlige delen av Gaza-stripen. En granat skutt fra den nordre del av Gaza-stripen forårsaket mindre skader på et israelsk hus. Etter at en Kassam-rakett nummer to ble skutt mot et israelsk tettsted i Negev, svarte IDF med artilleri mot utskytningsområdene som blir benyttet av Kassam-gruppene nord på Gaza-stripen, skriver Ha’aretz. Det blir ikke rapportert om personskader fra noen av partene. Selv om beskytningen av Kassam-raketter og granater ikke har pågått de siste to ukene, har palestinske militsgrupper fortsatt å utplassere bomber langs sikkerhetsgjerdet mot Gaza-stripen. – De har ikke stanset forberedelsene av nye angrep, og de jobber stadig for å utvide sin infrastruktur, sier kilder i den israelske hæren til Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart