Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Sentral Hamas-aktivist tok seg over grensen

Det gikk bare noen dager etter at grensen mellom Gaza-stripen og Egypt ble gjenåpnet under internasjonal kontroll, før en sentral Hamas-aktivist returnerte fra eksilet han ble dømt til i 1991. I følge Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post er Fadel Zahar den første sentrale Hamas-aktivisten som har vendt tilbake. Fadel er bror til Mahmoud Zahar, Hamas sin toppleder på Gaza-stripen. I 1991 ble Fadel Zahar deportert fra Gaza-stripen sammen med tre andre sentrale Hamas aktivister. De 14 siste årene har han bodd i Sudan og Syria. Etter at IDF oppgav kontrollen over Gaza-stripens sørgrense i september har mange Hamas-medlemmer returnert fra flere forskjellige arabiske land. De første dagene foregikk grensekrysningene helt uten kontroll. I forrige uke tok den ettersøkte terroristen Rafik al-Hasanat seg over grensen. Hundrevis av Hamas-aktivister ønsket ham velkommen hjem, rapporterer den israelske avisen. I oktober kom sjeik Ahmed al-Milh tilbake til Gaza-stripen. Han skal være en av Hamas sine grunnleggere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart