Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Palestiner drept da en bil sprengte

Khaled Abu-Sita, et sentralt medlem i Abu el-Rish brigadene, ble drept lørdag ettermiddag da en bil sprengte i luften nær grenseovergangen ved Sufa, sør på Gaza-stripen. Tre andre ble skadet. Abu el-Rish er en væpnet gruppe tilknyttet Fatah. Palestinske kilder rapporterte at eksplosjonen skyldtes et rakettangrep fra de israelske luftstyrkene, noe som enda ikke kan bekreftes, skriver Yedioth Aharonoth. Kilder i IDF sier luftstyrkene ikke opererte i de sørlige delene av Gaza og at de derfor ikke har vært involvert i eksplosjonen. Men rett før angrepet, skal IDF ha identifisert en Kassam-rakett som ble skutt opp i området, og etterforsker nå om oppskytningen kan relateres til bileksplosjonen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart