Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fem terrorister drept i rakettangrep

Israel fortsatte sine luftangrep mot terrormål på Gaza-stripen søndag. Hensikten er å stanse terroristene som angriper sivile israelske boligområder med Kassam-raketter. Fredag ble fire israelere skadet da en palestinsk rakett traff en bolig i kibbutzen Carmiya. Søndag kveld ble to terrorister fra Islamsk Jihad drept da raketter traff bilen de kjørte i. En av aktivistene skal ha vært en sentral bombeingeniør og produsent av Kassam-raketter. Søndag morgen ble tre medlemmer av Al-Aqsa Martyrbrigader drept. IDF rettet angrepet mot en bygning som de mener er brukt som base for Kassam-terrorister. Til sammen ble 11 palestinere skadet i angrepene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart