Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bakkeoperasjoner på Gaza-stripen uunngåelig

– Vi vet hvordan vi skal gå inn i Gaza i en bakkeoperasjon, og det vil skje, sier en IDF-offiser til Jerusalem Post. Høyt rangerte offiserer i IDF er overbevist om at Israel må gjennomføre en omfattende bakkeoperasjon på Gaza-stripen i nær fremtid. Artilleriild mot utskytningsområdene og målrettede drap på sentrale terrorister virker avskrekkende til en viss grad, men fortsatt slår raketter ned i Israel opptil flere ganger daglig. Terroristene forsøker særlig å treffe kraftverket som ligger sør for Ashkelon. Selv om IDF har speidere langs grensen og kamphelikopter i luften klarer man ikke å avskjære terrorcellene før rakettene er i luften.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart