Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

En mengde militære treningsleirer etablert

– Helt siden Hamas vant det palestinske valget, og enda mer etter at Hamas-regjeringen ble formelt dannet, har aktivistene i Hamas og Fatah gjort sitt ytterste for å rekruttere mannen i gaten til konflikt, rapporterer Arnon Regular i Ha’aretz. På flere titalls steder på Gaza-stripen er det etablert militære treningsleirer. Om kveldene fylles leirene av unge gutter i slutten av tenårene som får militær opplæring av erfarne Fatah- eller Hamas-aktivister. – Hoveddrivkraften bak disse leirene er "å bevare motstandsånden mot Israel", sier Abu Said, en sentral Fatah-leder nord på Gaza-stripen. Andre Fatah-aktivister forteller en annen historie. Arnon Regular har intervjuet en instruktør i en av treningsleirene. – Han sier ikke et ord om okkupasjonen, og det er klart at hans virkelige fiende nå er Hamas-aktivistene som trener i nærheten, skriver Regular. De fleste Fatah-aktivistene på grassrota ønsker et oppgjør med Hamas og regjeringen nå, før Hamas blir for sterke.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart