Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas-mann prøvde å smugle 5 million kroner

PA-formann Mahmoud Abbas har bedt den palestinske riksadvokaten starte etterforskning av Sami Abu Zuhri. Hamas-mannen ble tatt fredag morgen, da han prøvde å smuggle 639.000 euro (tilsvarer nesten 5 millioner kroner) fra Egypt til Gaza-stripen. Pengene ble konfiskert av grensevakter som er lojale til Abbas. Flere titalls væpnede Hamas-aktivister omringet grensestasjonen før Sami Abu Zuhri ble hentet ut av Ghazi Hamad, talsmannen til Hamas-regjeringen. – Alle reisende må oppgi kilden hvis de tar med seg mer enn 12.2000 kroner, forklarer Julio De La Guardia, en talsmann for EU-observatørene som overvåker grensestasjonen i Rafah. – Abu Zuhri meldte ikke sitt pengebeløp. Han prøvde å smuggle det, sier De La Guardia. Hamas-regjeringen er i dyp økonomisk krise, og har ikke klart å betale lønninger til offentlig ansatte de siste månedene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart